За нас

Лятно Кино е най-популярният формат за за кино на открито в страната. Прожекциите ни следват една проста формула: класически филм на голям екран в неповторима обстановка – градски пространства, паркове, градини, исторически забележителности, плажове, фестивали . Използваме съвременни екрани, цифрови проектори и специално приспособено звуково оборудване, за да осигурим визуално и аудио изживяване с кино качество, но с магията да бъдем под звездите.

Екипът ни има огромен опит и организира десетки прожекции из цялата страна през последните 5 години. Възможностите ни се простират от частни партита, през тематични прожекции до масови събития с капацитет на публиката над 1000 души.

Ние се стремим към уникални кино преживявания за всички наши посетители, като вярваме, че обстановката, в която преживявате филма, е толкова важна, колкото и самия филм.

Ако желаете да получавате известия за следващи прожекции и събития, моля запишете се тук Елате и се присъединете към нас през това лято, доведете и приятели.