Въпроси

Какво се случва, ако времето е лошо?

Прожекциите се осъществяват при различни метеорологични условия. Еденствено проливен дъжд би ни възпрепятствал да проведем качествено излъчване. В случай на дъжд по време на прожекцията и прекъсването и, ще обявим нова дата за провеждане. Следете сайта и FB страницата ни за точна информация.

 

Може ли да си нося храна и напитки?

Няма ограничения за храна и напитки. Добре е да предвидите условията и мястото на прожекцията, както и по възможност да не използвате стъклени опаковки. Избирайте пластмасови или други варианти, тъй като стъклото може да се счупи и да нарани някой от присъстващите. Моля спазвайте разпоредбите на Община Варна за опазване на обществения ред и консумацията на алкохолни напитки на открито.Имайте предвид, че на някои от прожекциите наши партньори предлагат разхладителни напитки и лека храна.Не забравяйте след приключване на прожекцията, да почистите мястото около вас.

 

Може ли да си нося нещо за сядане?

Да, това със сигурност е правилното решение. Донесете със себе си одеяло, шалте, постелка, стол, шезлонг или друго приспособление, за да се чувствате удобно. На някои от прожекциите наши партньори предлагат възглавници и други рекламни постелки, но те със сигурност няма да бъдат достатъчни за всички посетители.

 

Мога ли да пуша по време на прожекцията?

Пушенето по време на прожекциите не е препоръчително. Имайте предвид, че на нашите събития присъстват деца, младежи, бременни. Съобразявайте се с непушачите и ако за вас това е наложително, изберете подходящо място в близост до мястото на прожекцията.

 

Може ли да доведа куче на прожекцията?

Препоръчително е кучета и други домашни любимци да бъдат обезопасени и да не се допускат до местата, където има струпване на хора преди и по време на прожекциите. Моля съобразявайте се с присъствието на различни посетители в т.ч. деца, хора с алергии и др.

 

Има ли осигурени тоалетни в района на прожекциите?

Не, в района на прожекциите няма специално обособени тоалетни. В някои от локациите, като паркове и градини такива съществуват, но ако за вас е важно, моля проверете предварително.

 

Подходящи ли са прожекциите за деца?

По-голямата част от филмите са подходящи и за деца под 12 г. Стараем се да подбираме филми без нецензурно съдържание и насилие, но за всеки случай, проверете в описанието на филма, дали няма допълнително ограничение от продуцентите или разпространителите на съответното заглавие.

 

Филмите със субтитри ли са или са дублирани?

Нямаме определен стандарт за това, някои от заглавията са предварително обработени на български език, но повечето са със субтитри.

 

Осигурен ли е достъп за инвалиди до местата на прожекциите?

По-голямата част от прожекциите се провеждат на обществено достъпни места – градини, паркове, между блокови пространства. От тази гледна точка не би трябвало да имате проблем с достъпа. Наш екип е на разположение на всяко събитие, за да окаже помощ и съдействие.

 

Мога ли да наема „Лятно Кино“ за частно събитие?

Да, разбира се! Можем да изпълним както прожекция на игрални филми, късометражни филми, анимационни филми, така и различни корпоративни представяния, спортни прожекции, семейни празненства, фестивали и др. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.